bordingmedia.no

Radionyhetene riks

Sendingene er 2 minutter lange og leveres fra kl 06 man-fre, og 09 lør-søn og helligdager. Vi lager også en kortvariant av sendingene, som er 50 sekunder lang. Denne består av de to høyest prioriterte meldingene i bulletinen. Redaksjonen jobber alle dager – hele året – for at du skal få oppdaterte nyheter på din radiostasjon. Les mer om oss her. Dette er sendingen fra kl 10 i dag.

Radionyhetene landsdel

Alle som har prøvd lokale nyheter ved sin stasjon har en noenlunde felles opplevelse. Det er viktig, riktig og ressurskrevende. Lokale nyheter fra ditt distrikt er en styrke og en fordel. Det er unikt innhold som styrker din stasjon i konkurransen. Hver dag produseres det landsdelsnyheter for Østlandet, men tilsvarende kan lages for Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge hvis etterspørselen er der. Prisen starter på 15000 kr for den første kunden, men synker raskt til 4000 kr når flere enn 3 stasjoner abonnerer. Med andre ord er det mye å spare på at andre stasjoner i samme landsdel også abonnerer. Bulletinene består av en miks av riksnyheter og regionale nyheter. Vi oppdaterer lytterene på det som er mest relevant og interessant i den landsdelen de er bosatt.

Programstikk

Mange radiostasjoner strever med å fylle sendeflatene med godt innhold. Årsaken kan være både mangel på personell og/eller økonomiske ressurser. Derfor lager vi flere sendinger hver dag som du kan abonnere på. Det er ferdig lagde programstikk som kan sendes mellom stasjonens egen musikk, jingle og reklame. Hver dag (mandag til fredag) produseres det nok stikk til 6 sendetimer. De har ingen henvisning til titler eller artister. Nedlastingsprogrammet sørger for at alt går automatisk fra dag til dag. Les mer her.

Avisrunden

RadioNyhetene leverer ferdig innlest avisrunde hver morgen - på hverdager. Vi følger nyhetsbildet tett, og presenterer forsidene på de store riksdekkende avisene på en lett og ledig måte. Denne kan f.eks. brukes av stasjoner før det er livesending om morgenen, men også senere på formiddagen - som et supplement til gjennomgangen av lokalavisene.

Værvarsel

Varselet blir oppdatert hele døgnet, 365 dager i året og er tilpasset ditt område. Det egner seg godt til automatiserte sendinger på dag eller kveldstid. Sponsorat av værvarselet er en kjent inntektskilde. Varselet kan leveres med eller uten din egen jingle / bed.

Logging

Vi kan påta oss å gjøre opptak av sendingen til din stasjon, og oppbevare dem i henhold til regelverket. Det er et krav til konsesjonærer om å gjøre opptak av alle sendinger, og lagre dem i minst to måneder. Hvis Medietilsynet ber om opptak av programmer, er du pliktig å utlevere disse. Vi kan ta ansvar for og ordne dette for deg.