bordingmedia.no

Teknisk

Downloader.exe er programmet som sørger for å laste ned lydfilene til ditt studio, der de spilles av automatisk i ditt avviklingssystem. Hver time legges filene ut på en server for nedlasting kort tid før sending. Du kan velge mellom flere filformater. Det kreves også en konfigurasjonsfil med passord. I denne kan du selv velge filformat (mp3, wav, snd...) og samplingrate på lydfilen. Programmet kan også automatisk kjøre scripts før eller etter nedlastingen for å løse ulike utfordringer. Ta kontakt, så hjelper vi til med konfigurasjonen.

Last ned nyeste versjon

3.10 er den nyeste versjonen av Downloader. Nytt i denne er at du i kan velge samplingsfrekvens på filen som lastes ned ved å skrive f.eks. "Samplerate = 44" i filen "Settings.ini". Last ned "Downloader.exe". For å oppdatere må du først stoppe Downloader.exe hvis den kjører på din maskin, og overskrive filen med den nye versjonen. Ta kontakt hvis du opplever problemer etter å ha oppgradert.

Fjernhjelp

Vi kan hjelpe deg med innstallasjon og innstillinger på din PC eller Mac. Last ned TeamViewer og gi oss "ID" og "Password" som vises i programmet.

TeamViewer Support Windows

TeamViewer Support Mac