bordingmedia.no

Programstikk

Vi lager programstikk for til sammen 6 sendetimer hver dag. Disse kan mikses med radiostasjonens egen musikk, nyheter, innslag, jingler og reklame og sendes når det er behov for det. Et nedlastingsprogram sørger for at alt går automatisk fra dag til dag. Ta kontakt, så viser vi deg hvordan du kan bruke dette systemet på din stasjon.

Endre Lundgren

Endre presenterer et tilbakelent program der lytterne gjennom to timer blir geleidet gjennom en quiz hvor historiske fakta og musikk er sentralt for å løse gåten. Endre snakker om dagsaktuelle saker og ser på verden med sunn skepsis og interessante spørsmål. Sentralt er tørrvittig humor og et voksent blikk på verden. Lydfilene er klare for sending kl 06.

Hanne Fleischer

Hanne er glad, klønete og livlig. Hun er nysgjerrig på livet og det som skjer. Hanne lager to ujålete sendetimer med god stemning og blikk på aktualiteter. Lydfilene er klare for sending kl 06.

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl lager to timer hver dag med aktuelle saker, både lokale, nasjonale og internasjonale. Sendingen kalles Lett blanding og kan inneholde akkurat det lokalradioen ønsker. Det kan være stikk som kun sendes på en stasjon og der han snakker om lokale saker med stasjonens ID og hva som skjer av kultur, samt generelle stikk som Kinotips, skirapport, værmelding og mye mer. Stikkene kan blandes med akkurat den musikkstilen som passer radioen. Hensikten er å skape en sending som høres akkurat som den lokale. Sendingen er klar 06.